عصريين بس ملتزمين
اهلا ومرحبا بيكم

فى عصريين بس ملتزمين




...________$$$$$$$$______$$$$$$$$$_________
______$$$$$$$$$$$$__$$$$$$$$$$$$$_______
_____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$______
..._____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$______
_____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$______
______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_______
________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_________
___________$$$$$$$$$$$$$$$$$____________
_____________$$$$$$$$$$$$$______________
________________$$$$$$$_________________
___$$$___$$$______$$$______$$$___$$$____
__$$$$$_$$$$$______$______$$$$$_$$$$$___
__$$$$$$$$$$$_____________$$$$$$$$$$$___
____$$$$$$$_________________$$$$$$$$_____
_____$$$$_____________________$$$$_______
_______$________________________$________
_______________________________________
نتمنى ان ينال اعجابكم


شبابى اسلامى عصرى
 
الرئيسيةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالتسجيلدخول
اللهم لك الحمد كله ولك الشكر كله .. اللهم لك الحمد حتى ترضى ولك الحمد حين الرضى ولك الحمد بعد الرضى...
سبحانك اللهم وبحمدك وتبارك اسمك وتعالى جدك ولا إله غيرك__ اهلا ومرحبا بكم فى عصريين بس ملتزمين
لا اله الا انت سبحانك انى كنت من الظالمين
اعضاؤنا الكرام تم تغيير شكل المنتدى ال مش عجبه الشكل يدخل ف قسم طور منتداك ويقول وهنرجع الشكل القديم تانى او اى تصميم جميل تختاروه مع تحياتى admin zahra

شاطر | 
 

 طريقه عمل الكبسه

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ملاك الروح
عضو
عضو
avatar

عدد المساهمات : 345
نقاط : 419
السٌّمعَة : 3
تاريخ التسجيل : 09/12/2010
العمر : 36

مُساهمةموضوع: طريقه عمل الكبسه    الثلاثاء ديسمبر 14, 2010 12:04 am

المقادير

1/2 لحمه لطبيخ

1/2 رز بسمتى

بصله متوسطه

ثوم مفروم

لمون عمانى

ملح +فلفل اسمر +فرقه +جنزبيل +بهرات

معلقتين صلصه طماطم



الطريقه


نسلق الحمه ثم نقطعها قطع صغيرة ثم نحمر البصله ونضع عليها

الشربه بالحمه المقطعه والثوم المفروم والتوابل

اليمون العمانى او ليمونه عاديه اربع تربع بدون منقسمها

نشقها ونسقطها كاملهومعها الطماطم ثم نضعهم على النار حتى

اول غلوة نضع الرز البسمتى اهم حاجه منسوب الشوربه يكون

اكتر من منسوب الماء فىالرز العادى وطبعا مننساش الحبهان

وورق الرورى فى الشوربه والرز البسمتى لازم تقلبه لحد ميشرب

الماء وتتهدى عليه حتى ينضج

على فاكرة ممكن تعملوها بالرز العادى للى مش بيحب البسمتى

ولو الرز البسمتى وعندك جزاء من المكسرات تحمريها

فى السمن البلدى وتتحط على الطبق كزواق عند التقديم

والبهنا والشفا




_________________
<br>
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
عاطف تيفا
عضو
عضو
avatar

عدد المساهمات : 26
نقاط : 57
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 11/12/2010
العمر : 25
الموقع : المنصورة

مُساهمةموضوع: رد: طريقه عمل الكبسه    الجمعة ديسمبر 24, 2010 6:35 pm

تسلم اديكى ياملاك الروح بجد روعه فى انتظار الاجميل ياقمر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://WWW.ELHAIA.AHLAMOUNTADA.COM
 
طريقه عمل الكبسه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
عصريين بس ملتزمين :: ركن الأسرة :: طباخين بس جدعاااان أوى-
انتقل الى: